Blogi

Reloadin uudet verkkosivut

18.9.2018 by in Yleiset

Reloadin verkkosivut on avattu osoitteessa Reload.fi. Sivut ovat yrityksemme kokoiset eli hyvin kompaktit. Löydät sieltä lyhyen yritysesittelyn, esittelyn omistajakonsulteista ja blogin. Saat tiedon blogipostauksista, kun seuraat Reloadia linkedinissä ja/tai Hilleviä twitterissä. Tervetuloa seuraamme!

Blogissani aion kirjoittaa aiheista, joiden toivon kiinnostavan asiakkaitani. Tällä hetkellä suunnittelen blogeja ainakin Tulorekisteristä, Suomi.fi:stä ja ketterästä kehittämisestä.

About Hillevi Päällysaho

Olen pitkän linjan liiketoimintakonsultti. Bloggaus on minulle uutta, mutta eiköhän tästäkin selvitä. Saatan kirjoitella välillä provokatiivisestikin, mutta tavoitteeni on aina herättää ajatuksia ja viedä asioita eteenpäin. Olen kehittämisen ammattilainen, joka etsii asioihin uusia näkökulmia. Tuon parhaani mukaan tätä esille blogeissani.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Reload

  Reload Oy auttaa Sinua, kun tarvitset luotettavaa ja innovatiivistä kehittäjää. Lähestymme asioita käytännönläheisesti ja konkreettisesti. Viemme suunnitellun työn läpi hallitusti. Ota yhteyttä!

  Hillevi Päällysaho

  040 742 0578
  Hillevi.Paallysaho@reload.fi

  Ilpo Kankkunen

  050 3508432
  Ilpo.Kankkunen@reload.fi

  Sijainti

  Pääkaupunkiseutu, Päijät-Häme ja Keski-Suomi