Blogi

Hei yrittäjä!

16.1.2023

Tiesitkö, että voit vähentää yritystoimintaan liittyvät kulut auton käytöstä sekä päivärahat ja muut matkakulut yrityksen kuluina. Jos yhtiömuotosi on osakeyhtiö, voit lisäksi maksaa matkakulut itsellesi verottomina kilometrikorvauksina ja päivärahoina. Eli osakeyhtiössä saat verohyötyä sekä yritykselle että itsellesi.

Kerromme matkakuluista lisää webinaarissa 31.1.2023 klo 17. Webinaarissa on lyhyt esittely aiheesta ja sen jälkeen voit esittää omia kysymyksiä matka- ja kulukorvauksista.

Halkoo-palvelu auttaa Sinua hoitamaan yrityksen talous- ja palkkahallintoa mahdollisimman helposti. Jos yrityksen paperityöt ahdistaa tai inhoat niitä, järjestetään ne yhdessä niin, että säästät aikaa ja voit keskittyä rauhassa varsinaiseen liiketoimintaan. Halkoo-palvelu tarjoaa Sinulle mielenrauhaa, kun tiedät, että yrityksen hallinnolliset asiat ovat järjestyksessä.

Käytännössä palvelu on koulutusta, konsultointia ja apua siihen, että saat uudet toimintatavat käyttöön haluamallasi tavalla. Jos käytätät kirjanpitäjän/tilitoimiston palveluita, teemme tarvittaessa yhteistyötä heidän kanssaan.

Halkoo-palvelun ensimmäisessä webinaarissa 31.1.2023 käsittelemme matkakuluja ja päivärahoja. Ilmoittaudu mukaan!

  Reload

  Reload Oy auttaa Sinua, kun tarvitset luotettavaa ja innovatiivistä kehittäjää. Lähestymme asioita käytännönläheisesti ja konkreettisesti. Viemme suunnitellun työn läpi hallitusti. Ota yhteyttä!

  Hillevi Päällysaho

  040 742 0578
  hillevi.paallysaho@reload.fi

  Sijainti

  Pääkaupunkiseutu, Päijät-Häme ja Keski-Suomi